Twoja przeglądarka nie obsługuje skryptów JavaScript - działanie strony jest mocno ograniczone.

Oferta współpracy z Hiszpanii – Bezpieczeństwo żywnościowe i odnowa terenów wiejskich

Hiszpańskie centrum naukowe Technological Research Centre AINIA działające w sektorze rolno-spożywczym jest zainteresowane nawiązaniem współpracy z jednostkami z Polski.

W tematyce bezpieczeństwa żywnościowego AINIA ma bogate doświadczenie m.in. w:

  • rozwoju nowych produktów: półprodukty, dania gotowe, żywność funkcjonalna, inne trendy,
  • przerabianiu żywności,
  • technologiach konserwacji i przetwórstwa spożywczego,
  • pakowaniu żywności,
  • projektowaniu urządzeń i nowych technologii do czyszczenia i dezynfekowania.

Centrum poszukuje partnerów do konsorcjum w następujących tematach: Lista tematów na lata 2016-2017. Szczegółowa oferta jest obecnie dostępna tylko dla tematów konkursu na 2016 rok:

Osoba do kontaktu: Daniel Gonzalez – dgonzalez@ainia.es / +34961 366 090

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć na stronie: polityka prywatności.